Policija bogatija za 8 vozila: Pogledajte kako izgledaju nova vozila MUP-a USK (FOTO)

cazin.net
Na ovaj način policijski službenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova, opremljeniji su za ukupno osam putničkih vozila marke Škoda- Oktavia.

Načelnik Sektora kriminalističke policije, samostalni inspektor Amel Kozlica i ministar MUP USK-a Anel Ramić, u krugu Jedinice za podršku MUP-a USK, dodjelili su vozila na korištenje Policijskim upravama kao i Sektoru kriminalističke policije i Sektoru uniformisane policije.

Na ovaj način policijski službenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova, opremljeniji su za ukupno osam putničkih vozila marke Škoda- Oktavia, a upotreba novih vozila sigurno će doprinijeti spremnosti naših službenika da pravovremeno odgovore na izazove koji se pred njih budu stavaljali.

Prisutnim službenicima policije obratio se ministar MUP USK-a Anel Ramić koji se u svom obraćanju zahvalio Vladi USK-a što su omogućili ovu investiciju u opremanju policije, dok je načelnik Sektora kriminalističke policije istakao da se na ovaj način nivo operativnosti Uprave policije podiže na još veću razinu.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...