NAPAD lopova noževima na Seada Kolašinca, Mesuta Özila i njegovu suprugu odjeknuo je svjetskim medijima prije dva mjeseca. Lopovi su Kolašincu htjeli uzeti sat, a u međuvremenu je automobilom naišao Özil sa suprugom. Ranije smo pisali o ovom napadu i prenijeli prvi dostupan video napada, a sada se pojavila nova snimka napada, a objavila je londonska policija.

Reprezentativac BiH nije dao sat već je pokušao pobjeći s Özilom u automobilu. Napadači su ih pratili na mopedima pa je u jednom trenutku Kolašinac goloruk izašao iz vozila i otjerao napadače. Sada se pojavila nova snimka napada, a objavila je londonska policija.

Na snimci se jasno vidi trenutak u kojem napadači na mopedu dolaze do auta njemačkog nogometaša, jedan od njih silazi s mopeda i napada Kolašinca. Međutim, bh. reprezentativac ostao je potpuno smiren, kao da razgovara s prijateljem, a ne s naoružanim pljačkašem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kolovozu je policija uhitila dva Turčina, ali nakon toga su pod optužbom da su izvršili napad privedeni Englezi, 30-godišnji Ashley Smith i četiri godine mlađi Jordan Northover.

Smith je sada priznao krivnju za napad i pokušaj pljačke Arsenalovih zvijezda, ali tvrdi da im nije želio ukrasti automobil nego satove, a kazne za počinitelje tek moraju biti definirane. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr