Policija u Banjaluci identificirala je i uhapsila osobu iz tog grada čiji su inicijali B. M. za kojim je raspisana potjernica Interpola zbog oružanog razbojništva.

Iz Policijske uprave Banjaluka kazali su da je u toku kriminalistička obrada.

– Kod osobe inicijala B. M. je pronađena i oduzeta falsificirana vozačka dozvola Srbije, te je u vezi s tim u toku rad na dokumentiranju krivičnog djela falsificiranja isprave, kazali su.

Po završetku tih aktivnosti osoba će biti predata Sudu Bosne i Hercegovine radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti, dodaje se u saopćenju koje prenosi Srna.

Izvor: Oslobođenje.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.