Policijski službenici pokušavaju doći do nastradalih u teškoj nesreći na ulazu u Sarajevo

Autor: Srna

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo još vrše uviđaj i pokušavaju da dođu do vozila koje je danas u poslijepodnevnim satima sletjelo u korito rijeke Miljacke, izjavila je Srni portparol ove uprave Vesna Stokanović.

Ona je istakla da u nije u mogućnosti da potvrdi koliko je osoba bilo u vozilu koje je završilo u kanjonu Miljacke istučući da će takav podatak biti poznat tek nakon što budu identificirani. 

– Naši policijski službenici se trenutno spuštaju u kanjon Miljacke. Tijela se vide u vodi i nadamo se da će prije noći biti izvučena iz vode – rekla je Stokanović.

Policijskoj upravi Istočno Sarajevo ranije je Srni potvrđeno da je automobil sletio u korito rijeke Miljacke kod tunela u mjestu Bulozi na putu Sarajevo – Pale.

Starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo Njegoš Vukadin potvrdio je Srni da su sa dvije ekipe vatrogasaca na licu mjesta s odgovarajućim alatom da vade povrijeđene ili poginule.

– I Federalna jedinica je došla na lice mjesta, svi su u kanjonu. Prema posljednjoj informaciji, vozilo je locirano i imaju dva tijela, ali to je još neprovjereno – rekao je Vukadin.

On je dodao da putanja kojom je vozilo sletjelo u korito duga oko 200 metara te da je neophodno da specijalna ekipa spasilaca za spašavanje pod vodom dođe na mjesto događaja.

(Autor: Avaz)