Policijskoj stanici Bosanska Krupa Općina donirala vozilo

MUP USK / biscani.net
BOSANSKA KRUPA: Policijskoj stanici Bosanska Krupa Općina donirala vozilo

Općinski načelnik Armin Halitović uvidjevši stanje kao i potrebe policijske stanice Bosanska Krupa, odlučio je jedno specijalno vozilo donirati policijskoj stanici a sam projekat podržali su i vijećnici Općinskog vijeća Bosanska Krupa.

Dana 17.09.2018.godine, upriličena je primopredaja specijalnog vozila „Dacia Docker“ gdje je općinski načelnik Armin Halitović uručenjem ključa predao vozilo na korištenje policijskoj stanici.

 

Ključeve specijalnog vozila preuzeo je komandir policijske stanice, samostalni inspektor Hasić Adnan, koji je zahvalio načelniku općine kao i vijećnicima na doniranom vozilu te istakao da je ovo izuzetno dobar primjer suradnje lokalnih vlasti i policijskog organa. Također, komandir Hasić, u svom obraćanju istakao je da će donirano specijalno vozilo svakako doprinjeti operativnosti policijskih službenika ove stanice a s time i održanju dobre sigurnosne situacije na području općine Bosanka Krupa .

Na kraju, načelnik općine Bosanska Krupa, u svoje ime i u ime Općinsko vijeća, poželio je komandiru i policijskim službenicima puno sreće u daljnjem radu.

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...