Kolinda Grabar-Kitarović već godinama ne može pobjeći od krilatice “Jakove, izdrži”, a čini se kako više ni ne pokušava!

Predsjednica je na Poljudu pratila čudesnu pobjedu Hrvatske nad Mađarskom (3-0), a vjerno ju je pratio i “prvi suprug Hrvatske”, Jakov.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Isplatilo se! Ne bih ovo propustila ni za što u životu. Drago mi je ponajviše zbog svih ljudi koji su se skupili ovdje – rekla nam je odlično raspoložena Grabar-Kitarović nakon utakmice, a svoje oduševljenje je brzo nakon utakmice podijelila i sa svim pratiteljima na Facebooku.

– Vatreni, pucam od ponosa – poručila je predsjednica i slavodobitno ustvrdila:

– Jakov je izdržao i još će!

Vatreni, pucam od ponosa ❤️🇭🇷❤️ #Jakovjeizdrzao i još će!!!

Objavljuje Kolinda Grabar-KitarovićČetvrtak, 10. listopada 2019.

Jakov Kitarović redovito je jedna od glavnih tema kad god se nađe u društvu s predsjednicom, a njegovu podršku supruzi nagradio je u petak i poljudski zapad koji mu je u nekoliko navrata čak i skandirao!

Pred trenutnom hrvatskom predsjednicom je utrka za novi predsjednički mandat, a lijepi sportski događaji koji ujedinjuju čitavu Hrvatsku prava su joj prilika za promoviranje kampanje i prikupljanje još pokojeg glasa. 

Možda ne bi bilo loše da razmisli i o ovogodišnjem sloganu pa da umjesto službenog slogana s kojim ide u novu borbu za Pantovčak “Predsjednica. Zato što vjerujem u Hrvatsku”, pokuša s opcijom “Jakov je izdržao”…

Izvor: Jelena Ćubel, Tomislav Gabelić / 24sata.hr