Trebali smo prvo svi navijati za ‘barakude’, a nakon polufinala protiv Španjolske u bazenu, okrenuti se polufinalu protiv Norveške na parketu. Sve je bilo idealno posloženo, ali onda se u sve to uključio – organizator. EHF je promijenio satnicu odigravanja polufinalne utakmice između Hrvatske i Norveške.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Tako ‘kauboji’ neće na teren Tele 2 Arene u Stockholmu od 20.30, već će ighrati u ranijem, ‘popularnijem’ terminu od 18 sati. Zašto? Dobro pitanje. Na skoro svakom pa i ‘seoskom’ turniru za koji postoje pisana pravila postoji stavka da ‘organizator ima pravo izmjene satnice’ pa tako i u ovom, na najvišoj europskoj razini.

Foto: Tibor Jurjevic/PIXSELL

Trebat će se snaći jer će se najvjerojatnije lomiti utakmica ‘kauboja’ kad će ‘barakude’ započeti svoj lov na finale. No, što je tu je – nije upitno da će obje naše reprezentacije imati veliku podršku navijača, ali, da je sve to moglo ostati na starom – moglo je. 

Raspored polufinala

24. siječnja 2020.

Rukomet

18.00 HRVATSKA – Norveška 

Vaterpolo

19.00 HRVATSKA – Španjolska

Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – Polufinale vaterpola i rukometa u istom terminu / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.