Nakon dužeg vremena Damir Urban & 4 će nastupiti na „Kastel rock festu“. Dan prije njega 16. avgusta nastupit će „Bajaga & Instruktori“. Kažu da je na trgu Krajine „otimačina“ za ulazinice a organizator „Hard rock radio“ su sretni da su pogodili ukuse Banjalučana.

Kontroverzni Riječanin Urban kaže da će dati sve od sebe da svaki od svojih hitova donese na pravi način kako je to publika i naučila od njega. Niko i ne sumnja da će se desiti pravi muzički spektakl jer Damir preferira i pop rok i alternaivni rok kao i elektro muziku a ujedno spada i među vrsne vokale. Čak je i nominovan za naj vokal jedne godine. Dobitnik je više Porina a u Ministarstvu kulture od 2004. je član Vijeća.

Ovaj Riječanin koji iza sebe ima sijaset hitova kaže da se posebno raduje dolasku na ove prostore gdje duže vremena nije boravio i da ga silno zanima kakva će reakcija publike biti na pjesme „Sutra ćemo pričati“, „Budi moja voda“, „Magnet“, „Moja“, „Hello“…

The post POMAMA ZA NASTUPOM RIJEČANINA DAMIRA URBANA: U Banjoj Luci “otimačina” za ulaznice appeared first on Express.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.