Pjevač Slobodan Vasić završio je u pritvoru nakon što je protiv njega podignuta prekršajna prijava po nalogu tužilaštva u Novom Sadu zbog toga što je fizički nasrnuo na svoju djevojku Bojanu J. i zadao joj nekoliko udaraca.

Kako Srpski telegraf prenosi, Bojana je često ulazila u konflikt sa pjevačem jer on s vremena na vrijeme ima napade nervoze zbog lijekova koje konzumira, a do napada je došlo kada je Vasić medikamente navodno pomiješao sa alkoholom.

– Bojana se poslije nemilog događaja čula sa bliskim prijateljem kom je odmah rekla šta se sve izdešavalo. Na licu mjesta, dok je incident trajao, našao se samo njen brat, čije je prisustvo uplašilo Slobodana, pa se odmah pokupio i udaljio od zgrade. Bojana je ispričala da je u toku veze sa pjevačem često imala svađe i čarke, ali da joj kroz glavu nijednog trenutka nije prošlo to da on može fizički da je povrijedi. Rekla je: “Dešavalo se da me Sloba povuče za kosu malo jače, da me gurne laktom i slično, ali mi nikada, recimo, do sada nije udario šamar”. Ona je uvijek nalazila opravdanje za njega zbog toga što on već dugi niz godina ima problema sa anksioznošću, pa pije tablete da bi stanje bilo pod kontrolom – otkriva sagovornik kome je navodno sve ovo Bojana ispričala u povjerenju.

Kako se dalje saznaje, Vasićeva djevojka je nakon odlaska i saslušanja u policiji nadležnima objasnila da je pjevač poslije kraće rasprave nasrnuo na nju, a iz usta je jasno mogla da osjeti da je pio, te se zaključuje da je alkohol pomiješao sa tabletama za smirenje.

– Bojana je u policiji otkrila sve detalje iz noći kada ju je Slobodan napao. Čim je ušao u stan, ona je primijetila da je nervozan, ali je nastavila da razgovara sa njim. S obzirom na to da nije bio raspoložen za razgovor, Bojana ga je brzo iziritirala, pa je počeo da viče na nju – dodaje izvor i otkriva šta je ona sve rekla pred policijom:

– Kad sam ga opomenula da ne može tako da se ponaša, odjednom je pocrvenio, počeo da urla, a potom me je jednom rukom zgrabio za rame, počeo da me vrijeđa, pa me je svom snagom odgurnuo. U tom trenutku sam pala na pod i u njega gledala bez riječi, kao da je zvijer. Kako je prozor od sobe bio otvoren, počela sam da vičem: “Bato, spasi me”, pa se on, srećom, vratio u stan. Inače, ko zna šta bi bilo. Za to vrijeme Slobodan je nastavio da me šutira bez trunke savjesti. Šutirao me je po nogama i rukama kojim sam prikrila stomak, pa je veća tragedija, srećom, spriječena – rekla je navodno ona.

Kako dalje prenose, tada je u prostoriju ušao njen brat koji je čuo poziv u pomoć. Slobodan je shvatio da je u problemu, pa je odmah izletio napolje, a Bojani je brat odmah prišao kako bi je odbranio i podigao sa poda. Ona je i dalje van sebe zbog svega što ju je snašlo, a od nemilog događaja se plaši da ostaje sama, pa je uvijek neko uz nju.

Slobodan Vasić se oglasio povodom ovog događaja:

“Odseliti se što dalje iz ove države koja je puna, prepuna mržnje, ljubomore, nesreće! Pod hitno! Narod koji će sve učiniti da budeš nesretan. Ljudi koji samo gledaju kako da te učine da ti bude što gore. Da se osjećaš užasno i da ti napakosti na bilo koji način! Otići i ne vratiti se nikada”, napisao je pjevač na svom Instagram storiju.