Anonimne devojke na društvenim mrežama ne mogu da dišu od poruka i ponuda muškaraca, a zamislite kakva je onda situacija sa influenserkama – neke od njih sada su rešile da otkriju šta sve ima u njihovom inboksu.

Britanske influenserke su u emisiji voditeljke Viktorije Derbišir rešile da pokažu šta im sve muškarci pišu, primećujući da su se društvene mreže iz muške perspektive pretvorile u katalog koji oni samo listaju u potrazi za novim trofejima.

Tajn Leksi Klarkson kaže da je ona sama prvu poruku dobila sa svega 19 godina, kada joj je, kako kaže, muškarac ponudio 20.000 funti da sa njim ode na večeru i piće.

Tajn je nakon toga gostovala u popularnom rijalitiju “Love Island” i tek tada počele su da pljušte nepristojne ponude. Kaže da joj je iz jedne agencije stigla ponuda da za 50.000 funti provede pet noći u Dubaiju. Sve što treba da uradi je da potpiše ugovor o tajnosti kojim će se obavezati da nikome neće otkriti šta se dešavalo u toku tih pet dana.

– Ja sam odbila ponudu, ali neko ko nije u dobroj finansijskoj situaciji nasješće misleći da će mu taj novac promijeniti život – kaže ova influenserka.

Rouzi Vilijams je još jedna influenserka koja je takođe učestvovala u rijalitiju. Ona je, kaže, dobila ponudu od 100.000 funti godišnje i gomilu dizajnerskih stvari kako bi bila pratnja jednom muškarcu u Dubaiju.

foto: Instagram

– Poruke tog tipa obično počinju rečima da onaj iza njih želi da sa vama podeli “važnu transakciju” – kaže Rouzi, dodajući i da nikad nije bila u iskušenju da pristane na takve ponude.

– To je jedan dio života na društvenim mrežama o kome malo ko govori. Svi vas upozoravaju na trolove, na zlonamjerne, na fanove, ali niko ne govori o tim muškarcima koji će probati da vas kupe. U krugovima influensera ne priča se o tome. Ili je neko prisiljen da na to pristaje, pa je to nezgodna tema, ili ne morate da pristajete na takve ponude, pa vam ta tema nije ni interesantna – kaže Rouzi.

foto: Instagram

Influenserka Izabel ispričala je da je njena popularnost naglo skočila nakon što je učestvovala u jednoj emisiji za talente.

– Javio mi se muškarac 10 godina stariji od mene. Imao je fetiš na to da bude finansijski dominantan i uzbuđivalo ga je to da na moje krpice troši bogatstvo. Ja sam imala problem sa zadržavanjem pratioca, nikako nisam mogla da uvećam svoj profil i profitiram od njega, pa sam pristala na njegovu ponudu. Prilikom jedne večere pitao me je kakvo mi je finansijsko stanje, pa sam mu rekla da sam u dugu od 5000 funti. Rekao mi je “Provedi noć sa mnom i daću ti duplo”. Pristala sam. Osjetila sam se poniženo, gadila sam se samoj sebi, kao da sam napastvovana – kaže Izabel.

Izvor: Žena Blic

 

 

Više saznajte na izvornom linku: – “PONUDIO MI JE OGROMANE PARE AKO PRISTANEM NA JEDNU STVAR: Pristala sam, a UJUTRO…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.