Rođendanska zabava Nede Ukraden nastavila se i na njenim nastupima, pa je tako bilo i na koncertu na gradskom trgu Dudesti Vechi u Rumuniji, koji je bio premali da primi sve koji su želeli da čuju i vide našu pop zvijezdu.

Uslijedila je čestitka i buket cvijeća od gradonačelnika na sceni povodom Nedinog rođendana, ali i gromoglasni aplauzi od publike, kao i stotine telefona koji su snimali uživo i tako prenosili nastup svoje miljenice!

– Posebno bih se zahvalila predsjedniku opštine Bono Cucalan, našoj organizatorki Dijani Pop, kao i svim dragim Rumunima, Bugarima, Mađarima, Srbima, Hrvatima, Slovacima …koji su mi ovo veče učinili nezaboravnim! – rekla je pop diva Neda Ukraden.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.