Pašalić, Rebić i Brozović igraju u Lombardiji koju je talijanska vlada pretvorila u veliku karantenu zbog rastućeg problema s epidemijom korona virusa, a tu su i Milan Badelj te Marko Rog koji igraju u Serie A. Izbornik Zlatko Dalić od 11 će sati predstaviti popis s kojim će hrvatska nogometna reprezentacija otići na prijateljski turnir u Katar gdje nas čekaju ogledi protiv Švicarske (26. ožujka) i Portugala (29. ožujka).

PRATITE VIDEO UŽIVO

Uzivo: Zlatko Dalic o putnicima u Dohu, idu li nasi ‘Talijani’ u Katar?

Objavljuje 24sata Sport u Ponedjeljak, 9. ožujka 2020.

Katar je uveo dvotjednu karantenu za sve koji dolaze iz Italije pa je upitno hoće li izbornik Dalić voditi spomenute igrače na turnir, a ako petorka neće moći na put, izbornik će imati prilike isprobati neke nove igrače željne dokazivanja u reprezentativnom dresu. 

Zbog korona virusa odgođen je turnir na kojem je trebala nastupati U20 reprezentacija Hrvatske pod vodstvom Ognjena Vukojevića.

– Nadam se da ćemo za dva tjedna putovati u Katar, ali pratit ćemo tijek situacije i tako se ponašati. Tako se sad i ponašamo te smo stavili veći broj igrača na pretpozive da imamo više igrača na raspolaganju ako se što dogodi.

 

Više saznajte na izvornom linku: Antonio Bevanda, Fabijan Hrnčić – Popis izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića za prijateljski turnir u Kataru / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.