Saša Popović otkrio je kako obožava skupocjene automobili, a nedavno je riješio da počasti sebe i luksuznom jahtom.

Naime, on je potvrdio navode medija da je pazario jahtu, koja vrijedi nekoliko stotina hiljada eura.

– Da, tačno je. Kupio sam jahtu od nekoliko stotina hiljada eura i uopšte ne žalim novac na takve stvari. Volim da imam dobre i skupe automobile i jako se lijepo osjećam kad ih kupim. Jahtu znam i da vozim, tako da je to bio i dodatni razlog zbog kojeg sam je pazario. Ove godinu ću lijepo da uživam na primorju – bio je direktan Popović za “Republiku”.

Jahta direktora “Granda” dugačka je oko 18 metara, stara oko tri godine, ima svu potrebnu opremu, vrlo je luksuzna i zato nije ni čudno što je koštala toliko.

– Saša nije pitao za cijenu, pozvao je i rekao da želi baš tu jahtu, a kada su mu rekli koliko košta, rekao je samo: “Kupujem” – navodi izvor blizak Popoviću.

Plovilo će biti usidreno u Opatiji, gdje Saša ima stan i gdje provodi skoro cio godišnji odmor.

– Namještaj je rađen po mjeri, neki zidovi su rađeni od najfinijeg drveta, ima nekoliko odvojenih kabina, trpezarijski prostor, kuhinju, mini-teretanu, kao i ložu. Takođe, posjeduje i nekoliko kupatila i veliki prostor za sunčanje. Ukupna kvadratura unutrašnjosti plovila je oko 30 metara kvadratnih, a maksimalni kapacitet je do 20 osoba. Pogodna je za višednevna krstarenja upravo zbog kapaciteta i veličine. Saša će dodatno morati da izdvoji za skipera koji će upravljati njegovom jahtom oko 4.000 eura mjesečno. Takođe, moraće da izdvoji novac i za dodatno održavanje broda, oko 2.000 eura mjesečno, a na sve to ima obavezu da plaća mjesto u opatijskoj uvali, gdje će jahta biti usidrena – priča izvor.

 

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba