U posljednja 24 sata na području Unsko-sanskog kantona evidentirana su dva krivična djela, tri narušavanja javnog reda i mira, te šest saobraćajnih nezgoda, navedeno je u redovnom izvještaju Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

Krivična djela su zabilježena u Cazinu, a radi se o teškoj krađi, dok su narušavanja javnog reda i mira zabilježena u Sanskom Mostu i Bosanskoj Krupi, a radi se o prosjačenju i naročito drskom ponašanju.

Kada je u pitanju sigurnost saobraćaja, u šest saobraćajanih nezgoda; u Bihaću i Velikoj Kladuši po dvije, te Bužimu i Bosanskom Petrovcu po jedna, bila je jedna osoba sa lakšim i jedna sa težim tjelesnim povredama.

Autor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.