КНЕЖЕВО, 8. АПРИЛА /СРНА/ - У пожару који је избио данас у насељу Угорски пут на подручју општине Кнежево изгорјела је кућа породице Марић.

Požar, koji je izbio tokom prije podneva, brzom reakcijom Vatrogasne jedinice i mještana ugašen je, pri čemu je jedan vatrogasac je zadobio lakše opekotine

U požaru koji je izbio danas u naselju Ugorski put na području opštine Kneževo/Skender Vakuf izgorjela je kuća porodice Marić.

Požar, koji je izbio tokom prije podneva, brzom reakcijom Vatrogasne jedinice i mještana ugašen je, pri čemu je jedan vatrogasac je zadobio lakše opekotine.

Osim kuće, izgorjeli su svi pomoćni objekti i automobil “passat”.Još se ne zna uzrok požara.

“Kada sam čuo sirenu, izašao sam i vidio da bukti krov kod komšije. Ljudi su bukvalno za par minuta ostali bez svega što su stekli mukotrpnim radom”, rekao je jedan od očevidaca.Riječ je o višečlanoj porodici, koja je izbjegla za vrijeme rata iz mjesta Mudrike, kod Travnika. Prema riječima mještana, uglavnom su živjeli od stočarstva i u ovom požaru ponovo su ostali bez krova nad glavom.Upućen je apel za pomoć ovoj porodici uplatom novčanih sredstava na račun broj: 5620998125843269 kod NLB Banke, na ime Nenad Marić, a pomoći se može i donacijom građe, građevinskog materijala, stolarije i namještaja.(fokus.ba)