Izborna kampanja povodom ovogodišnjih lokalnih izbora zvanično je počela danas i trajat će mjesec dana. Tim povodom, portal Biscani.net obavio je intervju sa ovogodišnjim kandidatima za gradonačelnika Bihaća.

Našem pozivu se odazvalo šest od osam kandidata i to: aktuelni gradonačelnik Šuhret Fazlić (Pokret za modernu i aktivnu Krajinu – POMAK), Samir Muminović (Stranka demokratske akcije – SDA), Emdžad Galijašević (nezavisni kandidat), Kemal Hrnjić (Narod i pravda), Zekerijah Alagić (Demokratska fronta) i Mirsad Kečanović (Platforma za progres), dok se kandidat u ime Socijaldemokratske partije (SDP) Hajrudin Havić i nezavisni kandidat Sej Ramić nisu odazvali pozivu, odnosno nisu pronašli vremena za razgovor.

Podsjećamo, portal Biscani.net, kao prvi lokalni portal grada Bihaća ovom prilikom je pozvao sve kandidate za gradonačelnika i dao im priliku za besplatno oglašavanje, odnosno predstavljanje građanima.

Kako smo i prije nekoliko dana najavili, danas, na početku izborne kampanje objavljujemo video intervju sa šest kandidata za gradonačelnika Bihaća sa kojima smo razgovarali o aktuelnoj vlasti, koracima koje su spremni poduzeti za grad i onome šta su spremni ponuditi građanima Bihaća.

Šta su kazali i kako su predstavili svoje planove, pogledajte na sljedećem videu.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.