Poruka stanara na vratima zgrade užasnula region: To i djeca gledaju

Biscani.net
Poruka iz jedne zgrade na kojoj je neko uputio javni protest komšinici zbog bahatosti proširila se društvenim mrežama, prenosi Blic.

Poruka iz jedne zgrade na kojoj je neko uputio javni protest komšinici zbog bahatosti proširila se društvenim mrežama, prenosi Blic.

Naime, anonimni stanar požalio se kako neko od stanara baca smeće, između ostalog i iskorištene uloške, kroz prozor, uz opasku da sve to gledaju i djeca.

“Neka od stanarki, čiji prozor ili terasa gledaju prema “ozonu” je jučer oko 19:15 kulturno bacila uložak, a danas 10.4., u isto vrijeme je prosula punu nošu govana s papirom. Da, dobro ste pročitali. Treba “ženu” – “majku” naučiti gdje je WC i da se ništa ne baca kroz prozor. Ovo je vjerovatno neko od novijih stanara ili se stari povampirio. Samo da znate, to i djeca gledaju. Strašno!!!”, piše na poruci.

Na istom papiru uslijedio je i odgovor, no nije poznato je li ga napisala akterica. Bilo kako bilo, fotografija je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi su komentarisali kako i oni doživljavaju slične situacije u svojim zgradama.

VODITELJICA KOJA ODUZIMA DAH I ŽENAMA: “Volim da kuham, a posebno nacionalna jela”

Elita Rudi je seksipilna TV voditeljica rođena 28. juna 1993. godine u kosovskom gradu Đakovici.

Elita u slobodno vrijeme najviše voli da putuje, a neke od država koje je nedavno posjetila su Mađarska, Albanija, Turska, Italija, Hrvatska i Švicarska. Crnokosa ljepotica ističe da je posebno oduševljena Dubrovnikom i Splitom, dok je ove godine ljetovala na grčkom ostrvu Santorini.

Veliki dio svog vremena provodi u kuhinji spremajući razne poslastice, uključujući i albanska nacionalna jela.

Atraktivnu voditeljicu na Kosovu i u Albaniji često nazivaju seks simbolom, a s obzirom na obline koje posjeduje, Elita definitivno oduzima dah.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...