Posao iz snova: Putujte svijetom i pijte gin 80 dana

Biscani.net
Proizvođač gina "Bombay Sapphire" i ugostiteljska kompanija "Inception Group" su raspisali konkurs za posao koji bi mnogi okarakterisali kao poslom iz snova. Ove dvije kompanije traže globalnog ambasadora koji bi putovao svijetom i pio gin 80 dana, piše Index.hr.

Proizvođač gina “Bombay Sapphire” i ugostiteljska kompanija “Inception Group” su raspisali konkurs za posao koji bi mnogi okarakterisali kao poslom iz snova. Ove dvije kompanije traže globalnog ambasadora koji bi putovao svijetom i pio gin 80 dana, piše Index.hr.

Svrha globalnog ambasadora bi bila promocija novog bara u Londonu nazvanog “Mr Fogg's Society of Exploration”, a koji je inspirisan čuvenim romanom “Put oko svijeta za 80 dana” čiji je autor Jules Vern.

Index.hr je istakao da nigdje nije naglašeno da ambasador ne mora biti iz Ujedinjenog Kraljevstva.

Mumbai, Hong Kong, San Francisco, New York i Lisabon su samo neki od gradova koje će posjetiti budući uposlenik “Bombay Sapphirea” i “Inception Groupa”.

Njegova obaveza će biti da svoja putvoanja bilježi fotografijama i tekstovima koj će objavljivati na društvenim mrežama. Ali ne samo to. skupljanje raznih biljaka i začina koji su ga oduševili pri povratku u londonski bar je sastavni dio opisa posla, prenosi Index.hr.

U konkursu se navodi iznos plate. Prijave možete podnijeti klikom na ovaj link.

SVEŠTENIK JE SILOVAO SA 14 GODINA! Pjevačica Granda preživjela je užasnu traumu

Ispričala je jednom prilikom kako je preživjela strahovitu torturu

Zorana Đokić, pjevačica i bivša učesnica “Parova“, ispričala je jednom prilikom kako je preživjela strahovitu torturu.

– Ja sam djevojčica koja je sa nepunih 14 godina silovana od strane sveštenika. Djevojčica koja je odrasla u domu za nezbrinutu djecu. Ne stidim se sebe. Ostala sam normalna poslije svega što mi se dogodilo.

-Moja majka i sveštenik bili su u savršenom kontaktu. Kada se sve to izdešavalo dve noći i dva dana bila sam na tatinom grobu plačući. Krenula sam u srednju. Uspjela sam da istrpim tri mjeseca sa pečatom na sebi, a onda su me poslali u dom.

-Poslije svega sveštenik je optužen, ali advokat kojeg sam dobila je dobio novac i oslobodio sveštenika, a nalazi ginekološki su nažalost nestali. Svake Badnje večeri trpam mađije u vatru da mu vratim za sve.

-Majka me natjerala da potpišem papir da se vratim iz doma kući i ujedno je sveštenik dobio oslobađajuću presudu, a moja majka 25.000 eura i krov nad glavom – rekla je Đokićeva za vreme svog učešća u pomenutom rijaliti program, prenosi Espreso.

Inače, Đokićeva se u “Grandu” predsatvlja pod umjetničkim imenom “Mala”.

Kosovska misica je osvojila mnoge istetoviranim oblinama pod tušem i u krevetu, a rijetko ko primijeti gdje krije dvoglavog orla (FOTO) (VIDEO)

Najdraža tetovaža joj je dvoglavi orao, simbol kojim se Albanci ponose.

Atraktivna Albanka Morena Taraku je svoju karijeru započela kao misica.

Ljepotica rođena u Prištini je ubrzo počela da se bavi i muzikom, a njene slobodnije fotke i video snimci su privukli oko 700.000 pratilaca na društvenim mrežama.

Morena je rođena 1. aprila 1993. godine u Prištini, a iza sebe ima četiri lente na izborima ljepote, Miss World Kosovo, Miss Earth Kosovo, Miss Liberty of the World i Miss World Albania.

Ona živi u Turskoj, baš kao i njen dečko, iranski milijarder Saša Sobani.

Par je navodno u junu ove godine burno raskinuo. Oboje su navodno prethodno istetovirali imena, ona njegovo, on njeno. On je čak okačio video na kom se vidi kako upaljačem pali privjesak sa njenim imenom.

Ova ljepotica je talentovana i za muziku, pa je prije 4 godine otpočela karijeru pjevačice. Do sada je ostvarila milionske preglede na Jutjubu.

Ona kaže da je za svaki ostvaren cilj potreban trud, ali prije svega vjera u Boga i u samog sebe.

Morena voli tetovaže, na svom tijelu ih ima nekoliko, a najdraži joj je dvoglavi orao, simbol kojim se Albanci ponose. A nju krije ispod kose, na vratu.

Veoma je aktivna na društvenim mrežama, pa je tako nedavno objavila video sa luksuzne jahte, na kojoj je bila polugola, dok je danas objavila video koji je snimila u krevetu, a u prvom planu je njeno tijelo prekriveno tetovažama, piše gazetaexpress.com.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...