Smješten na obalama rijeke Neretve,grad Mostar je gospodarsko i kulturno središte Hercegovine.Stari grad i stari most samo su neke od historijskih i kulturnih atrakcija koje pruža ovaj grad.O njegovoj veličini govore hiljade turista koji dolaze iz čitavog svijeta da bi uživali u ovom šarmantnom gradu u Hercegovini.

Apartmani Deni su smješteni nekoliko stotina metara daleko od starog grada,tako da je to savršeno mjesto da se odmorite prilikom dugih šetnji po Mostaru.

Visoke ocjene od prethodnih posjetitelja,vrlo ljubazno osoblje,mnoge pogodnosti koje Vam vlasnici pružaju,čistoća i ugodno uređene prostorije,vanjski prostor pun cvijeća i šarma koje nudi i sam ovaj grad samo su neke od odlika apartmana Deni.A sada sve te pogodnosti možete dobiti za 50% manju cijenu.

Posjetite predivni Mostar i odmorite se u udobnim apartmanima DENI – noćenje za dvije osobe!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

Izvor: Citydeal / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.