Na predivnoj obali Istre, tik ispod Limskog kanala nalazi se Rovinj, jedna od najatraktivnijih destinacija Europe. 

Upoznajte ovaj mediteranski dragulj i smjestite se u šarmantni Hotel Vila Lili smješten na idealnoj poziciji prekrasnog Rovinja.

Vila Lili dovoljno je daleko od gradske vreve, a ipak sam centar grada Vam je nadohvat ruke.

Jesen je idealno vrijeme za Vaš mirni odmor, zato ne čekajte više i odmor provedite u društvu Vaših najmilijih, na obali mora i predivne Istre.

Odaberite dva noćenja za dvije osobe s uključenim doručkom u Hotelu Vila Lili u Rovinju!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Izvor: Citydeal / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.