Hotel Lalinn nalazi se u Starom gradu, u tradicionalnoj turskoj četvrti, gdje gosti mogu uživati u ​​istraživanju grada. Ovaj objekt smješten je u drvenoj kući na 3 sprata, samo 400 metara od Plave džamije i obuhvata dvorište.

Ukusno uređene i prostrane sobe u hotelu Lalinn sadrže drvene podove i ručno rađen namještaj. Sve sobe uključuju klima-uređaj i LCD TV. Vlastita kupaonica obuhvata tuš ili kadu. Iz pojedinih se smještajnih jedinica pruža pogled na more.

Svakog se dana u hotelu Lalinn poslužuje bife doručak. Tokom cijelog dana besplatno su dostupni čaj i kafa. Lokalni restorani i kafići udaljeni su samo 5 minuta hoda. Aya Sofija i palača Topkapi nalaze se na 10 minuta hoda od hotela dok je  Morska obala smještena je 200 metara od hotela. Zračna luka Atatürk udaljena je 18 km, a uslugu prijevoza moguće je organizovati na zahtjev i uz nadoplatu. Fatih je odličan izbor za putnike koje zanimaju istraživanje starog grada, šetnje gradom i arhitektura.

 

 

Šest noćenja za dvije osobe u Lalinn hotelu u Istanbulu platite 379 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Izvor: Citydeal / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.