POSLALA SAM SVOJU SLIKU U KUPAĆEM KOSTIMU DEČKU, KAD JE UGLEDAO MOJE TIJELO ODMAH PAO U NESVIJEST: Svima će oči stati kad me vide na plaži ovog ljeta, PREMOĆNA SAM!

OSTATAK CHATA NA: 

BONUS VICEVI: 

Pita gazda svog radnika Cigu koji se vratio iz Njemačke:

– Je li, kako je tamo u Berlinu?

– Ma Gazda sve same pros*itutke i fudbaleri.

– Molim?! Moja žena je iz Berlina!

Kaže Cigo:

Pita gazda svog radnika cigu koji se vratio iz Nemačke:

– Je li, kako je tamo u Berlinu?

– Ma Gazda sve same prostitutke i fudbaleri.

– Molim?! Moja žena je iz Berlina!

Kaže cigo:

– A za koji klub je igrala?

BONUS

“Dečko mi radi kao policajac i tako on jednom poslije posla oko 7 uveče došao kod mene u uniformi, i ja kako otvaram vrata on tako raskopčava uniformu, skida majicu, skida pantalone i uzima mene preko ramena da vodi ka spavaćoj sobi.

A ja a ne stižem da mu kažem da su došli moji kod mene i kako me nosio moji u dnevnoj sjede.

On u šoku oni u šoku  Iz neprijatne tišine čuješ mog tatu “privodiš zete vidim” i smije se dok ga majka gazi nogom ispod stola..

Ne znam koga je više bio blam njega onako raskopčanog ili moje roditelje koji su se pošokirali.”

BONUS: 

Muž se budi mamuran. Otvara oči i na stočiću ugleda čašu vode a pored dva aspirina. Na stolu pored kreveta ugleda ispeglanu odeću, zatim pogleda okolo i vidi da je cijela kuća čista i pospremljena!

Na stolu u kuhinji ugleda papirić gdje je pisalo: “ Dragi, otišla sam u kupovinu.

Doručak je u rerni, sportske novine na stolu. Tvoja ženica!”

Tad dođe i sin i muž ga upita šta se desilo prošle noći. Sin odgovara: – Ah, ništa, došao si oko 3 sata ujutro, pijan k’o zemlja, sapleo si se na stepenik i razbio maminu najdražu vazu i povratio u hodniku, pa si se zaleteo u vrata i sad imaš modricu na oku! –

Kuku meni, ali reci mi zašto je sad tako sve pospremljeno i mama nije ljuta? Sin objasni: – Pa kad te je mama odvukla u spavaću sobu i pokušala ti skinuti pantalone, ti si rekao: “Gospođo, pustite me na miru, ja sam oženjen”!

Više saznajte na izvornom linku: – POSLALA SAM DEČKU SVOJU SLIKU U KUPAĆEM KOSTIMU, KAD JE UGLEDAO MOJE TIJELO ODMAH PAO U NESVIJEST: Svima će oči stati kad me vide na plaži ovog ljeta, PREMOĆNA SAM! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.