Spremite se za gunđanje jedne majke koja je van sebe od bijesa.

Tako svoje otvoreno pismo školi počinje Melisa Mekinlej iz Floride. Ona je došla u sukob sa rukovodstvom škole zbog oblačenja njene kćerke, a epilog je završio na njenom Fejsbuk profilu i postao viralan. Njeno otvoreno pismo glasi ovako.

Drago rukovodstvo škole u okrugu Palm Bič,

Danas je moja kćerka za školu obukla farmerke. Imale su rupu u koljenu.

Usred kontrolnog iz istorije, muškarac zaposlen u administraciji škole došao je u odjeljenje, rekao joj da bi trebalo da ima na umu da sa njom u razred idu i dečaci u kojima bujaju hormoni i da to uzme u obzir kada bira garderobu. Onda ju je izbacio sa kontrolnog, ali i iz škole za taj dan. Dakle, propustila je cijeli dan u školi i vrlo važan kontrolni.

I odakle vam ideja da to uradite? Da, možda je i mogla da obuče druge farmerke. Ali zašto bi ona morala da brine kako se oblači kako dječacima ne bi divljali hormoni? Da li je to poruka da je sama kriva ako dječaci krenu da se ponašaju neprikladno prema njoj?

Zašto je nesposobnost dječaka da ovladaju svojim hormonima moju kćerku koštala cijelog dana nastave?

Da li je moguće da je iz škole izbačena zbog koljena? Ako je tako, zašto sa časa ne izbacujete dečake u šortsevima? O čemu se radi?

Reći ću vam o čemu se radi. O seksizmu, svaljivanju krivice na žrtve i o posramljivanju žena.

Ako bi iko trebalo da bude suspendovan, onda je to administrator.

Evo, pogledajte i sami kako izgledaju problematične farmerke. Da li su vam onemogućile koncentraciju?

Voljela bih da mislim da bi njena oštroumnost, osmijeh i smisao za humor zaista mogli da otežaju koncentraciju nekom dječaku. Ali koleno? Zaista?

U potpisu,

Bijesna mama

Radnici koji imaju puno stvari za objasniti : Broj #6 nema objašnjenje

Više saznajte na izvornom linku: – POSLALA SAM KĆERKU U ŠKOLU U OVIM FARMERKAMA: Vratili su je kući jer sa SRAMNOM PORUKOM, pogledajte gornji dio slike / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.