POSLALA SAM MU PORUKU DA MI POKUPI SESTRU, A KAD MI JE U ZADNJOJ PORUCI REKAO ZAŠTO NEĆE, SKAMENILA SAM SE: Sve je saznao, RAZVODIM SE!

BONUS

DOMAĆI PJEVAČI NEKAD I SAD

Mnogima su danas modni uzori, lijepi i mladi ljudi ali na počecima svoje karijere su izgledali mnogo drugačije.

Kako je napredovala moda, tako se i naša estrada mjenjala.  Kada pogledamo njihove slike sa početka karijere, transformacije koje su doživjeli će vam biti zaprepašćujuće.
 
Kada pogledamo slike Seke Aleksić, vidimo da je dosta ulagala u svoj izgled, a najveće promjene trpjela je njena frizura.
 

 

Ana Kokić voli da isprobava razne boje kose, ali ona koja je svima najupečatljivija je ipak plava boja sa početka karijere.

 
Dara Bubamara, uvijek vesela djevojka najviše voli da nosi kratku kosu. Na početku karijere bila je vrlo mlada i ličila je na nekog dječaka dok je danas vrlo atraktivna.

Dragana Mirković se na početku pojavila sa kovrdžavom kosom, dok je danas žena puna samopozdanja, šarmantna i vrlo atraktivna.

Goga Sekulić rijetko ko pamti sa početka svoje karijere dok je bila plavuša.

Aca Lukas je svoju karijeru počeo kao mladi roker, što i dokazuje njegov izgled. Međutim, dugu kosu nikada nije skratio do kraja.
 
 

Više saznajte na izvornom linku: – POSLALA SAM MU PORUKU DA MI POKUPI SESTRU, A KAD MI JE U ZADNJOJ PORUCI REKAO ZAŠTO NEĆE, SKAMENILA SAM SE: Sve je saznao, RAZVODIM SE! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.