ČITAV DAN SE NIJE JAVLJAO A ONDA JE SMISLIO NAJGLUPLJI IZGOVOR: Kad mi je stigla poruka POLUDJELA SAM OD MUKE!

Dokle ovako…

BONUS

“Prije 6 dana sam rekao djevojci da idem na hitan put i da se nećemo čuti redovno. Pitala me za razlog ali uspeo sam nekako da smaknem pogled i da je slažem.

Neposredno poslije razgovora sa par drugova sam otišao na njeno selo, gde provodi dosta vremena i pored reke ispred njene kuće u veliku topolu sam sa društvom ugravirao našu sliku i ispisao najljepše provedene trenutke s njom.

Ispod slike sam napravio mala vratanca koja kad otvori ima malu policu da izvuče, i u toj polici će da stoji vjerenički prsten. Ovo sam napravio kao krunu naše veze koja traje već 4 godine.

Sinoć sam se vratio, a sada ovo pišem jer ne mogu da je pogledam u oči što sam je slagao iako znam da sam to učinio za nešto veće, odradili smo profesionalnu stvar i nadam se da će da odlijepi kad bude vidjela. Držite mi fige da sve prođe kako treba jer ujutro idemo na selo…”

Više saznajte na izvornom linku: – POSLALA SAM PORUKU DEČKU DA VIDIM ŠTO SE NE JAVLJA, A ON VODIO KRAVU KOD BIKA: Pitala sam zašto baš on, A NJEGOV ODGOVOR ME IZVRNUO SA STOLICE, OVO JE URNEBES / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.