POSLAO MI JE UPOZORAVAJUĆU PORUKU DA SE NE JAVLJAM NJEGOVOJ VJERENICI SOFIJI: A onda mi je poslao svoju SLIKU

BONUS VIC:

Vozi Mujo kamion kroz Sloveniju. Ide on tako kad odjednom ga zaustavi policajac. Kaže policajac:

– “Drug, migalec vam ne dela!”

Izađe Mujo van i gleda okolo i čudi se. Policajac ga spopao:

– “Drug, pogledajte, migalec vam ne dela!”

Mujo gleda okolo sav u čudu. Opet će policajac:

– “Migalec vam ne dela!”

Kad Mujo odjednom:

– “Ma pusti migalec, gledam gdje mi je prikolica!!!”
 

BONUS ISPOVIJEST

“Sin jedinac sam kod roditelja ali svoje roditelje nisam ni vidio ni čuo skoro 7 godina, tačnije od kada sam se oženio. Oduvjek su se protivili da se oženim , a kako su mi govorili NAJVEĆOM DROLJOM CIJELOG NAŠEG KRAJA.

Tako su mi rekli ako je oženim da je ne dovodim u njihovu kući, a i ja da im se na oči na pojavljujm. Volim moju suprugu, više od sebe, oženio sam je i prvih par godina smo živjeli kod njenih roditelja, a evo već 3 godine živimo u Zagrebu kao podstanari.

Čuo sam da mi je majka mnogo oboljela i da je mjesecima “prikovana” za postelju.

Danima sam razmišljao da je posjetim, ali sam se bojao kako će da me prihvate kada se pojavim. Neki dan sam pitao moju ženu šta misli o tome, a ona mi je rekla da ne budem lud i da slučajno ne idem, jer će mi gore biti kada me istjeraju iz kuće kao psa.

Mislim da je upravu, jer da me žele vidjeti, nekada bi me nazvali, došli kod mene u ovih 7 godina. Iskreno, mnogo mi nedostaje, sve i oni, i dvorište, i kuća.”

Više saznajte na izvornom linku: – POSLAO MI JE UPOZORAVAJUĆU PORUKU DA SE NE JAVLJAM NJEGOVOJ VJERENICI SOFIJI: A onda mi je poslao svoju SLIKU, kad sam vidio donji dio lica, DOŠLO MI ZLO, ŠTA JE OVO?! (FOTO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.