POSLIJE KNELETOVE SMRTI U BEOGRADU JE ZAVLADAO MUK: Ali onda je na binu izašao Džej i posvetio mu OVU PJESMU! Publika na Sajmu uglas skandirala KNELE, KNELE! (VIDEO)

Kurir
Dvadeset i šest godina je prošlo od smrti Aleksandra Kneževića Kneleta (21), a misterija njegovog kraja i dalje nije razriješena. Slučaj je čak i proglašen zastarjelim.

Dvadeset i šest godina je prošlo od smrti Aleksandra Kneževića Kneleta (21), a misterija njegovog kraja i dalje nije razriješena. Slučaj je čak i proglašen zastarjelim.

Poslije Kneletovog ubistva, porodica, prijatelji i kolege bili su šokirani, a prema riječima svjedoka, u njegovom omiljenom kafiću cijeli dan nije puštana muzika.

Na sahranu mu je došlo nekoliko hiljada ljudi, a o njemu se i danas šire brojne urbane legende, pa tako i jedna koja ga dovodi u vezu sa poznatim pjevačem narodne muzike.

Tako je Džej Ramadanovski 1992. godine na Beogradskom sajmu imao solistički koncert i prije pjesme „Teško je živeti“ rekao: “Ovo je za one koji više nisu sa nama. Ali šta da se radi, mi moramo da živimo dalje…”

VRELA NOĆ U BUDVI! SLOBA ZAVRŠIO U HOTELU SA OVOM PJEVAČICOM: Popilo se i veselilo, a poslije lude žurke dijelili krevet! Evo šta kaže o tome!

Pjevačicin prijatelj tada je otkrio detalje njihove najdublje intime, ali i da je njihova veza trajala sve dok se Radanović nije oženio Kristinom Kijom Kockar. S druge strane, Sloba je nakon završetka rijalitija tvrdio da je sa Dušicom isključivo u prijateljskim odnosima. Međutim, prije samo nekoliko dana došlo je do ponovnog susreta Slobe i Dušice, i to u Budvi.

Prema navodima izvora, oni su nakon nastupa jednog našeg pjevača u jednoj budvanskoj diskoteci, gdje su se i sreli prvi put nakon ”Zadruge”, proveli noć zajedno u jednom tamošnjem hotelu.

“Sloba i Dušica su se prvi put nakon ”Zadruge” vidjeli u Budvi, i to sasvim slučajno. Tu su poprilično bili prisni, razgovarali su dugo i slikali se. Nakon toga su zajedno napustili diskoteku i uputili se ka jednom hotelu u Budvi gdje su proveli noć. Dušica je jedva čekala trenutak da ga vidi, a kada je vidjela da može taj trenutak i da iskoristi njenoj sreći nije bilo kraja. Oboje su malo popili, a druženje su nastavili u hotelu”, tvrdi dobro obaviješteni izvor, a onda se oglasio i Sloba.

“Pa žena je bila na Đanijevom nastupu, prišla, javila se i to je to. A sutradan mi je menadžer jednog kluba prišao na mom nastupu i rekao mi da je Dušica tu i zamolio me da ona otpjeva koju pjesmu i to je to. Nismo bili ni u kakvom hotelu zajedno, a ona mi je rekla da ona nema ništa sa novinskim natpisima da smo mi bili u nekoj šemi”, rekao je Sloba.

(Pink.rs)0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...