Mustafa Nadarević navodno nije želio posljednji ispraćaj s velikim brojem ljudi, već da se održi u krugu njegovih najbližih.
Posljedni ispraćaj legendarnog glumca Mustafe Nadarevića bit će održan u najužem krugu obitelji, što je prema pisanju Dnevnog avaza bila upravo glumčeva želja.

Vrijeme i mjesta održavanja ceremonije ispraćaja, zasad nije poznato.

Mustafa Nadarević preminuo je u nedjelju u popodnevnim satima u 78. godini nakon duge i teške bolesti, a ostavio je neizbrisiv trag u hrvatskom i bosanskohercegovačkom kulturnom stvaralaštvu.

Njegova smrt rastužila je i u suzama ostavila njegove kolege i prijatelje iz glumačkog svijeta, ali i brojne neutješne obožavatelje od kojih su mnogi odrastali uz sve uloge koje je besprijekorno odigrao i tako ostavio svoj trag u vječnosti.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.