Poslovna zona Kamenica i najava Konferencije PIT Krajina

Mojusk.ba

U gradskoj vijećnici u petak 28.septembra 2018. godine sa početkom u 10:00 sati održati će se prezentacija/predkonferencija na temu „Poslovna zona Kamenica i najava Konferencije  PIT Krajina”. Prisutni će moći vidjeti prezentaciju Poslovne zone Kamenica, projekte komunalne infrastrukture u samoj zoni, kao i mogućnosti daljeg razvoja zone.

Pored toga će biti najavljena regionalna poslovno-stručna konferencija posvećena proizvodnim kompanijama PIT Krajina 2018 (proizvodnja-industrija-tehnologija) od strane kompanije za konsalting, inžinjering i edukaciju Targer E&C d.o.o. Sarajevo, kao organizatora Konferencije, a koja će se održati 25.oktobra 2018.godine u Bihaću.

Učešće na Konferenciji, kroz izlaganja i panel diskusiju, će uzeti eminentni stručnjaci kao i vlasnici i menadžeri uspješnih kompanija iz BiH, regije i bh. dijaspore. Panel diskusija će biti posvećena izazovima osiguranja dovoljnog broja stručne radne snage. Konferencija će biti prilika i za B2B susrete koji će biti organizovani u sklopu same konferencije,  28.09.2018.godine

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...