Postala Instagram zvijezda jer objavljuje samo fotke u tangama: Fotkam se za sebe, ne za Instagram (FOTOGALERIJA)

index.hr
Zaljubljenica u putovanja postala je Instagram zvijezda zahvaljujući fotografijama u tangama, koje su joj postale zaštitni znak.

Zaljubljenica u putovanja postala je Instagram zvijezda zahvaljujući fotografijama u tangama, koje su joj postale zaštitni znak.

Beatrix Voyant (31) iz Francuske na Instagramu ima više od 39 tisuća pratitelja, s kojima redovito dijeli kadrove u tangama i to uvijek s egzotičnih i predivnih lokacija.

Sve je počelo kao hobi prije pet godina, no nakon što je objavila fotografije na Instagramu te dobila odlične reakcije od ljudi, odlučila je pretvoriti to u nešto više – i nositi samo tange.

“Moj dečko voli fotkati pa mu poziram. Prvo smo držali fotke u privatnosti, no kad sam ih stavila na Instagram dobila sam puno lajkova i followera pa sam ih počela objavljivati redovito”, kaže.

Beatrix nije model i iako kaže da su joj se javljale agencije, odlučila je radije studirati. Iako nije otkrila čime se bavi, tvrdi da odlično zarađuje, zbog čega u prosjeku putuje svaki drugi mjesec, piše The Sun.

“Fotkam se za sebe, ne za Instagram – samo objavljujem privatne fotografije i uspomene”, zaključuje Instagram zvijezda u usponu.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...