U četvrtak je na adresu Dominika Livakovića (24) stigla neobična, ali simpatična poruka. Dinamov golman bio je utučen nakon remija protiv Šahtara (3-3) u Ligi prvaka, a jedan zagrebački poštar ispisao mu je poruku na računu:

“Pobjeđujemo u Milanu!”, u potpisu – poštar.

POGLEDAJTE VIDEOVIJESTI:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

A taj misteriozni poštar jest Goran Novačić (40) koji je Hrvatskoj pošti postao prava faca.

Foto: Instagram

– Je, pročulo se da sam Liviju ostavio tu poruku. Malo me sad i zezaju da sam poznat, haha – javio nam se dobro raspoloženi poštar.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

‘Morao sam razveseliti dečke’

Novačić je iz Zagreba i godinama prati i navija za Dinamo.

– Vjerujte, nikad ovako nešto nisam napravio. Osjetio sam navijačku dužnost Livakoviću poslati poruku. Gledao sam tu šokantnu utakmicu, vidio da su dečki utučeni… Godinama raznosim poštu, čak i na Dinamov stadion. Često poštu nosim i Dominiku – otkrio nam je poštar.

A kako je reagirao Livaković?

– Ma oduševljen je bio. Kad sam vidio da je to njegova djevojka Helena postavila na Instagram oduševio sam se. Poslao sam joj poruku i kazala mi je da je to Dominiku bilo baš drago, izmamilo mu je osmjeh od uha do uha – uzbuđeno priča Goran.

‘Čekao sam Livija pola sata za fotku’

Novačić je u petak svratio i do Maksimira. Poslom, naravno. Ipak, poželio je uhvatiti i Livakovića za fotografiju, a ovaj je to oduševljeno prihvatio.

– Baš kad sam došao on je bio na masaži pa sam ga morao pričekati pola sata, ali vrijedilo je. Fotka je tu. Izgrlili smo se, pozdravili, ma vrhunski – kazao je gospodin Novačić.

Foto: privatna arhiva

Ne boji se kazne HP-a zbog pisanja po računu.

– Ma kakvi, pa to je svima bilo simpatično. Drugo bi bilo da sam na račun napisao nekakve uvredljive poruke. Mislim da s ovime nisam kompromitirao svoju uniformu. Jedino da me stranka prijavila, a u ovom slučaju nije, haha. Uostalom, prvi put sam napravio ovako nešto – objašnjava.

Hoće li Dinamo dobiti Atalantu u Milanu?

– Nadam se pobjedi. Kvalitetom odskačemo puno od njih, bez obzira što oni igraju talijansku ligu. Idemo po tri boda i prolazak dalje – završio je optimistični poštar.

Izvor: Mato Galić / 24sata.hr