“Posvađala sam se sa jednom babom u marketu.

Juče u marketu sa maskom kod kase, plaćala sam namirnice, jedna baka nije se pridržavala distanci pa sam se odmicala i tako je bukvalno uzela moj red, ja joj pristojno kažem da se odmakne 2m i da treba da sjedi u karantinu, ona krenula drsko da mi govori da sam nevaspitana što ne puštam starije na red.

Ja pristojna da budem iskuliram baku a ona krenula štapom da me udara po nogama, ja kasirki kažem da pozove obezbjeđenje i baka na to krene jače da me udara meni proradi adrenalin i RAZVIČEM SE na sav glas:

foto: Ilustracija

“Vi bako, da ste ostali kod kuće, smanjili bi rizik oboljelih, smanjilii bi rizik da se vaša djeca sutradan sekiraju za vas, izašli ste iz karantina na svoju odgovornost, da vređate…” prodavačica je već otkucala namirnice, pokupila sam sa trake i otišla.

Ovo govori koliko su Srbi neodgovirni ljudi i koliko ih briga za svoju zemlju.”

Izvor: Komični statusi

 

Više saznajte na izvornom linku: – “Posvađala sam se sa jednom babom u marketu…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.