Memorandum o saradnji JU “Pedagoškog zavoda USK” Bihać i JU OŠ “Cazin ll”uU prostorijama Pedagoškog zavoda USK-a potpisan je danas.

JU” Pedagoškog zavoda USK” Bihać zastupa direktor Smajo Sulejmanagić, JU OŠ” Cazin II” Cazin direktor škole Elvedin Delalić i koordinatorica CRIP-a Elvira Ogrešević, JU OŠ “Harmani II” Bihać zastupa direktor Amir Fajić i koordinatorica CRIP-a Samra Selimović.

Memorandum o saradnji potpisan je s namjerom stvaranja uslova za saradnju u primjerima i oblastima od zajedničkog interesa i stvaranju boljeg inkluzivnog društva. Cilj memoranduma je stvaranje i uspostavljanje saradnje između strana potpisnica.

Izvor: Cazin.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.