Na širem području sela Kijevo, desetak kilometara od Sanskog Mosta, u toku je potraga za Samirom Šarčevićem, poznatom po nadimku Mamko, čiji je nestanak porodica prijavila jučer u prijepodnevnim satima.

U potragu su uključeni pripadnici policije, Kluba ekstremnih sportova “Kondor” te članovi porodice i prijatelji.

Kako nas je informisao Edin Seferović, predsjednik pomenutog kluba, tokom jučerašnjeg dana pretražen je veliki dio terena, ali potraga, u kojoj sudjeluju psi tragači, još nije dala rezultata.

“Potragu nastavljamo, a područje koje planiramo pretražiti je brdovito i obraslo šumom. Posljednji put nestali je viđen jučer u poslijepodnevnim satima od kada mu se gubi svaki trag”, kazao je Seferović.

Inače, radi se o čovjeku u srednjim životnim godinama koji je, kako saznajemo, i ranije znao odlutati od kuće, ali je zbog vremenskih uslova i niskih temperatura sadašnji slučaj kritičan.

Iz policije su zamolili sve građane koji imaju bilo kakve informacije o nestalom Šarčeviću da to prijave.

Izvor: Nezavisne

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.