POTVRDILA SVE? OGLASILA SE MALOLJETNICA: Ovako je odgovorila Šaki Polumenti!

ekskluziva.ba

Folk pjevač Šako Polumenta koji je, inače, oženjen, više puta do sada našao se u središtu skandala kada su u javnost dospjele njegove provokativne SMS poruke kojima se udvarao djevojkama, ali i iste takve fotografije, pa čak i one iz toaleta. Ovog puta, on je poslao poruku iz kreveta maloljetnoj M. V., drugarici Soraje Vučelić.

– Nedostaješ. Dođi da me ljubiš, `ajde! Dođi `vamo! Mislim na tebe da znaš. Ljubim te. Javi se – kaže Šako, koji se snimao dok je ležao u svom krevetu.

Šako je kasnije otkrio za Pink.rs da ne zna ko je dotična M. V.

– Ja ne znam ni ko je Mina, ni šta je Mina, meni je telefon nestao. Oni mogu da se igraju tim stvarima, ti ološi, te Mine, te beskarakterne djevojke. Ako ona ima 17 godina i ovime se bavi, s kim se druži, pojma nemam ni ko je ni šta je. Taj snimak, ako sam ja bio sa mojom ženom u malo lošijim odnosima, i ako ja ne mogu kao muž da joj pošaljem snimak, i ako ljudi nemaju taj filing ljubavi i poštovanja prema svojoj ženi i supruzi, ako nemaju osjećaj da bi trebalo nekad da povuku ručnu, da prenesu neku pozitivnu atmosferu, zašto bih se ja stidio toga da sam poslao snimak svojoj ženi? – istakao je Šako, a nakon toga dotična maloljetnica riješila je da se oglasi.

Ona je objavila kratak video-snimak u kom govori isto što je i Šako rekao u svom, a pored toga ona je i oponašala njegovu gestikulaciju. Pogledajte:

Maloletnica M.V. odgovorila video porukom Šaku Polumenti

Nai-post ni EkskluzivNo noong Linggo, Abril 30, 20170

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...