Oni ulijeću sa groznim rečenicama, žene im odgovaraju sa još gorima i nitko ne odlazi kući sretan • Naravno, postoji svjetlo na kraju tunela, samo ga treba znati pronaći – ovo su uleti za koje žene kažu da funkcioniraju.

VEĆINI se žena diže kosa na glavi na samu pomisao uleta, a ništa bolje nije ni u muškom svijetu.

Oni ulijeću sa groznim rečenicama, žene im odgovaraju sa još gorima i nitko ne odlazi kući sretan. Naravno, postoji svjetlo na kraju tunela, samo ga treba znati pronaći – ovo su uleti za koje žene kažu da funkcioniraju.

“Super knjiga! Jesi čitala druge knjige tog autora?”

Naravno, za ovaj je ulet potrebna knjiga (i cura koja ju čita), ali definitivno pali. Tematski je, pokazuje da je frajer primijetio nešto osim usana, oči i dekoltea i otvara prostor za kvalitetan razgovor. Naravno da može propasti, ali šanse su puno manje nego kog onih klasičnih uleta.

“Oprosti, jel slobodno pored tebe?”

Šanse su otprilike 50:50 da će ovaj ulet dovesti do kvalitetnog razgovora, ali muškarac na ovaj način jasno daje do znanja da je spreman pričati ako žena to želi, a opet ne djeluje pretjerano napadno.

“Ne želim da ovo zvuči kao loš ulet, ali htio bih s tobom popiti piće”

U suštini, ovo je identično onoj dobroj staroj “Mala, štaš pop’t?” – ali zvuči puno profinjenije. Iako je to još uvijek klasični ulet, muškarac koji jasno daje do znanja da je svjestan da to zvuči kao ulet u startu djeluje pitomije.

“Vidio sam da me gledaš, a gledam i ja tebe pa sam odlučio napraviti prvi korak”

Kod nekih će žena ovo izazvati obrambenu reakciju pa će tvrditi da se frajer zabunio, ali ako si ga stvarno gledala i on ti je iskreno rekao da je gledao tebe, vjerujemo da ćeš znati cijeniti ovakav ulet.