Povećan volumen usana, bore oko usana ili očiju? Na korak ste da potpuno zablistate!

Biscani.net
Ljepota lica ogleda se u lijepim crtama, a najveće crte na licu oslikavaju upravo usne. Da bi usne izgledale onako kako Vi to želite potrebno je da se koristi vrhunski hijaluron.

Ljepota lica ogleda se u lijepim crtama, a najveće crte na licu oslikavaju upravo usne. Da bi usne izgledale onako kako Vi to želite potrebno je da se koristi vrhunski hijaluron.

Bihać je po uzoru na velike gradove dobio iskustvo, znanje i potrebne vještine u radu sa hijaluronskim filerima.

Pravilno tretirane usne hijaluronom su lijepe, jedre i prirodno rumene. Osjećaj u usnama se ne mijenja, tako da osjećamo bilo kakav dodir ili bilo kakvu drugu senzaciju poput reakcije na toplo, hladno, ljuto. Također, nisu bolne, prilikom ljubljenja ne osjeća se nikakva promjena u odnosu na usne prije punjenja.

Zašto tretman hijaluronskom terapijom?

Hijaluronska kiselina ili dermalni fileri posljednjih su deset godina postali zlatni standard kada je riječ o popunjavanju bora lica. Korištenje botoksa i silikonskih filera pokazali su mnoštvo negativnih posljedica, a napokon je stiglo rješenje – hijaluronski filer.

Fileri su supstance koje imaju višestruku ulogu, počevši od tretmana podmlađivanja lica, preko povećanja usana pa sve do popunjavanja bora, prvenstveno u regiji oko usana. Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u koži, a koja se sa godinama resorbuje i ne obnavlja. Fileri sa hijaluronskom kiselinom se vještački unose kako bi se popunile sitne bora na licu, te povratila prirodna elastičnost i hidriranost kože, najčešće u područjima očiju, nosa, usana, brade i čela.

Gdje mogu uraditi tretman?

U Bihaću je počela sa radom terapija hijaluronskih filera. Terapiju izvodi doktorica stomatologije. Za sve informacije oko ovog tretmana dostupni su Facebook i Instagram profili (klikom na riječ otvoriti će se profil).

(24h.ba)0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...