Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro poručio je da će njegova stranka učinkovito raditi na rješenjima za ekonomsku krizu koja čeka Hrvatsku zbog epidemije, ističući da nakon krize više ništa neće biti isto, pa ni politička scena.

Obilježavajući mjesec dana od osnivanja pokreta, koji od Ministarstva uprave još čeka na registraciju kao političke stranke, Škoro je putem Facebook profila naveo kako su članovi njegove stranke ljudi iz realnog sektora koji znaju naći rješenja, iako će podnijeti najveći teret ekonomskog oporavka.

Istaknuo je kako niko ne zna koliko će kriza potrajati, da se hrvatski narod u povijesti prilagodio i na teže uvjete, pa će i na ove, a “Domovinski pokret će snažno, odlučno i učinkovito djelovati u rješenjima dosad neviđene ekonomske krize koja nas čeka”.

Članstvo je pozvao da fizičku razdvojenost zbog krize nadomjesti komuniciranjem putem modernih tehnologija i alata, da budu strpljivi, čuvaju sebe i svoje porodice te pomažu jedni drugima jer će kriza proći.

– Proći će ova nevolja i siguran sam da nakon nje više ništa neće biti isto, pa ni politička scena – naglasio je Škoro. 

Dodao je da Domovinski pokret ozbiljno ugrožava “korupcijom i stranačkim interesima umreženu trgovačku ekipu uhljeba” te izrazio uvjerenje da će brzo biti riješena “birokratska prepreka” kako bi taj pokret bio registriran kao politička stranka.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Povodom pandemije oglasio se i Miroslav Škoro s pesimističnim slutnjama / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.