I OVE je godine Povratak na Kantridu popraćen brojnim aktivnostima, kako u danima prije tako i na sam dan utakmice. 12. listopada odigrat će se Armada kup na pomoćnom terenu s početkom u 9.30, a proglašenje najboljih bit će u sklopu utakmice HNK Rijeka – HŠK Zrinjski.

Ulaznica za ovogodišnji nogometni spektakl ostalo je vrlo malo, a svi oni koji još uvijek nisu, mogu ih nabaviti putem sustava mojekarte.hr i u Dallas music shopu.

Jedna zanimljivost prati dvije legendarne riječke pjesme još iz listopada 1985. Naime, Damir Badurina napisao je tekst i glazbu za himnu rukometnog kluba Zamet i pjesmu “Najdraža Rijeko” koja je u veljači 1999. godine postala službenom pjesmom Grada Rijeke.

Obje pjesme istovremeno su snimljene u tonskom studiju Andreja Baše i u narednim su godinama saživjele s gradom i s dva kultna sportska kluba. Himna grada koji teče i ovog će puta biti dio Povratka na Kantridu, a pred
mnogobrojnom publikom izvest će je njezin autor, svima poznati riječki tekstopisac i kantautor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ogromna mi je čast nastupiti na legendarnom stadionu, za svoj klub i pred brojnim navijačima. Zaista je lijepo biti dio ove prekrasne priče koja budi sjećanja na neka prošla vremena. Jednostavno treba doći na Kantridu i ponovo oživjeti te emocije”, rekao je Damir Badurina. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr