Selektor našeg državnog tima Robert Prosinečki sinoć je najavio da će večeras (20.45 sati) u Vaduzu, u posljednjoj kvalifikacionoj utakmici za Euro 2020, šansu dobiti igrači koji su do sada imali manju minutažu ili uopće je nisu imali.  

– Osim Ermina Bičakčića, ostali igrači koji će nastupiti u Vaduzu nisu bili u prvoj postavi protiv Italije, rekao je selektor Prosinečki, ali nije izdiktirao sastav.

Ako je suditi po posljednjem treningu, na golu će sigurno biti Kenan Pirić, pošto se Jasmin Burić sinoć povrijedio… Desni bok će zatvoriti Bičakčić, koji će biti kapiten, lijevi Eldar Ćivić, dok će stoperski par činiti Marko Mihojević i Samir Memišević.

U veznom redu igrat će Mato Jajalo, Elvis Sarić i debitant Haris Hajradinović, a u napadu – s desne strane, još jedan debitant Dino Hotić, lijevo Izet Hajrović. Centralni napadač bit će Armin Hodžić.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.