Poznata Hrvatica ne krije: “Navijam za Srbiju, šta je tu čudno?”

sportsport.ba
Ava Karabatić, hrvatska starleta, pjevačica i manekenka, ne krije da navija i za Srbiju.

Ava Karabatić, hrvatska starleta, pjevačica i manekenka, ne krije da navija i za Srbiju.

Ava je nedavno slavila pobjede Hrvatske nad Nigerijom i Argentinom, ali je tužna što Srbija nije pobijedila. Poznata Hrvatica bodrila je Orlove protiv Švicarske, a nisu joj smetale ni prozivke njenih zemljaka.

“Naravno da navijam za Srbe kao što sam navijala za Hrvate. Šta je tu čudno”, poručila je Ava prije utakmice Srbija – Kostarika uz fotografiju u majic srpske reprezetnacije na kojoj je ćirilicom pisalo “Jedan tim, srcem svim”.

Svoju intimu nikada nije krila od medija pa je izjavila da je sa 16 godina izgubila nevinost. Smatra da je rođena za seks, a najneobičnije mesto na kome ga je imala je starački dom. Kada je imala 18 godina, skupila je novac i došla u Beograd da se istetovira. Od tada je zaljubljena u glavni grad Srbije.

 

Još jedna “Vatrena”: Provokativnim fotografijoma Renata pružila podršku Vatrenim (FOTO)

Pored lijepe Ivane Knoll o kojoj su pisali mnogi mediji, Hrvati imaju podršku i od drugih vatrenih navijačica.

Profesorica kineziterapije i personalna fitness trenerica Renata Lovrinčević Buljan, atraktivnom kombinacijama i fotkama podržava Vatrene na Svjetskom prvenstvu.

Mnoge lijepe navijačice, pored Ivane i Renate svakodnevno objavljuju fotke kao znak podrške, a među njima su i poznate pjevačice Nives Celzijus i Lidija Bačić.

Foto: Instagram

 

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...