Poznata sarajevska profesorica i doktorica kozmetologije i dermatologije Rijalda Brajlović prije dva dana prevarena je od strane izvjesne S. B. iz Blagaja sa trenutnim prebivalištem u Štokholmu.

Naime, po dogovoru S. B. došla je na tretman ubrizgavanja hijalurona u usne. Inače zahvat koji košta 500 KM. Kada je doktorica Brajlović ubrizgala S. B. hijaluron, ista je željela platiti karticom, no to nije bilo tehnički moguće, te je S. B. doktorici rekla da ide do bankomata podići novac i da se odmah vraća. No, pacijentica se nikad nije vratila niti je donijela obećani novac.

-Nije stvar novca, stvar je principa. Mnogo godina radim ovaj posao i još uvijek ne mogu da vjerujem da postoji ovakva vrsta ljudi– kazala je doktorica Rijalda i dodala:

Lažni profil koji prevaratica koristi

-Prijavljena je policiji, radnja je pokrivena kamerama, neko mora stati ukraj ovoj vrsti ljudi – zaključila je doktorica Brajlović koja inače sarađuje sa mnogim domaćim poznatim ličnostima.

(Expresstabloid.ba)

Više saznajte na izvornom linku: – POZNATA SARAJEVSKA DOKTORICA PREVARENA: Nakon estetskog zahvata pacijentica pobjegla bez traga, OBJAVILA JE I NJENU SLIKU KAKO BJEŽI, svi ovo dijele (FOTO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.


PROMO PLUS: Možda vas zanima i ovo: