Brittani Boren Leach, jedna od omiljenih YouTuberki, je prije 15-ak dana na svom Instagram profilu podijelila vijest o smrti  tromjesečnog sina Crewa, a sada je otkrila i nove detalje. 

– Koliko bih voljela da je ovo fotografirano danas. Sve bih dala da ga ponovo držim u naručju. Sahranili smo ga u haljinici napravljenoj od moje vjenčanice, s najdražim igračkama njegove braće i umotanog u njegovu omiljenu nosiljku s fotografije – napisala je, između ostalog, ona ispod fotografije sa pokojnim sinom. 

Podsjećamo, Brittani je krajem prošle godine sina stavila na spavanje, a kada se vratila da provjeri kako je on nije disao. Dok je dječak boravio u bolnici, ona je dijelila njegove fotografije, a nakon smrti je otkrila da će donirati njegove organe kako bi spasili četiri mala života. 


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Poznata YouTuberka o gubitku sina: Sahranili smo ga u haljinici napravljenoj od moje vjenčanice / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.