Kako smo saznali Nenad Škundrić je nedavno izgubio svoj mobilni telefon, bez obzira što je uvijek govorio da to njemu ne može da se dogodi jer vodi računa o svojim stvarima. Međutim, izgleda da ga je stiglo, baš to, čemu se nije nadao.

Kako nevolja nikada ne ide sama, osim što je ostao bez mobilnog telefona, neko je počeo i da objavljuje njegove lične snimke koji su bili u istom.

Za sada je sve to bezazleno jer su u pitanju duhoviti snimci.

– Istina je da mi je telefon ukraden ili sam ga izgubio. Nemam pojma, niti o tome razmišljam.

Nedavno sam imao zdravstveni problem i poslije toga ne dozvoljavam da me bilo šta iznervira, a posebno ovakve gluposti. Što se ovih klipova tiče, nisam siguran da li ih objavljuje osoba koja je došla do mog telefona ili ljudi kojima sam slao te klipove zezanja radi. U svakom slučaju, meni ne smeta, samo smatram da nije primjereno da se objavljuju i snimci na kojima su i moji prijatelji jer se oni ne bave javnim poslom i nikakav publicitet im nije potreban. Inače, plašim se samo Boga.

Tehnologija je toliko napredovala da možete da namjestite i da se dopisujete sa Madonom, a ne sa mnom. Tako da me te priče apsolutno ne dotiču i nek objavljuje ko šta hoće, rekao je Škundrić.

Pogledajte snimke koji već sad uveliko kruže internetom.

Providna čipka i se**i guza… Nova vrela Kajina fotka će vas prikovati uz ekran! (FOTO)

Pjevačica svoje pratioce na društvenim mrežama redovno počasti nekom seksi fotkom

Popularna pjevačica Kaja Ostojić još jednom je pokazala zašto važi za jednu od najseksepilnijih dama sa naše javne scene.

Kaja je svojom fotografijom raspametila muški rod, kada je na fotografiji u prvi plan istakla savršeno oblikovanu zadnjicu u skroz providnoj, čipkastoj suknji ispod koje je imala usječene crne tange.

– Ne može biti više španski – napisala je pjevačica i dodala da joj nedostaje Ibica.

Pjevačicini pratioci oduševljeni su objavom i njenom savršenom zadnjicom, pa su se ispod fotografije nizali samo komplimenti na račun Kajinog izgleda.