Navijači i igrači su jedva dočekali početak utakmice Hrvatske i Slovačke, a nakon što je intonirana himna, započelo je pravo navijanje na Rujevici. Navijači su od prve minute zapjevali kako bi podržali ‘vatrene’ u ključnoj utakmici za odlazak na Euro, a vatreno je i u svečanoj loži gdje su se okupili mnogi političari i poznate osobe. 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović poznata je kao velika navijačica, a ona je također došla na Rujevicu kako bi podržala naše reprezentativce. Fotoreporteri su je opet uhvatili u elementu dok je skakala u Modrićevom dresu i navijala za naše nogometaše.

Sretno večeras Vatreni, igrajte za nas, za Hrvatsku, za Vukovar! 🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Objavljuje Kolinda Grabar-KitarovićSubota, 16. studenoga 2019.

Foto: Igor Soban/PIXSELL

– Veselim se pobjedi večeras. Svi ćemo navijati i nadam se da nas vrijeme neće omesti, ali vremenska prognoza ipak nije tako loša. Vidim da ima puno navijača, svi su spremni za navijanje i idemo po pobjedu – rekla je predsjednica uoči utakmice, koja je obula “zenge”, popularne čizme članova Zbora narodne garde, i pozvala je sve da ih nose u ponedjeljak u koloni sjećanja u Vukovaru.

U Rijeci je 13 Celzijusovih stupnjeva, većina navijača je obučena u zimske jakne, ali Kolindi očito nije hladno jer utakmicu gleda obučena u majicu kratkih rukava. Nju je vjerojatno zagrijala atmosfera, a utakmicu prati u društvu supruga Jakova, Miroslava Ćire Blaževića i Domagoja Vide koji ne konkurira za današnju utakmicu zbog žutih kartona.

Dok je ona skakala i navijala, predsjednik HNS-a Davor Šuker je iskoristio priliku i snimao sjajnu atmosferu na krcatoj Rujevici gdje su navijači jedva dočekali utakmicu reprezentacije u Rijeci. Danas su je i dočekali te su oduševili sa sjajnim navijanjem.

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Utakmicu nije propustio ni premijer Andrej Plenković.

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Izvor: Josip Tolić, Zdravko Barišić / 24sata.hr