Fali Ramadani jedan je od najpoznatijih nogometnih menadžera koji pod svojom palicom drži neke od najpoznatijih nogometaša, a među njima i nekoliko hrvatskih.

Godinama je uspješan u svome poslu, ali sada se našao u problemu. Naime, Španjolci su ga optužili za pranje novca i utaju poreza, a Civilna garda Španjolske je nekoliko sati pretraživala dokumente u njegovoj kući u Mallorci, piše list Ultima Hora. 

U istragu su uključeni Europol, Porezna služba i Tim za borbu protiv organiziranog kriminala, a Ramadaniju su poručili da se šest sati poslije pretresa mora nacrtati na Nacionalnom sudu. 

Mallorcan authorities have searched the offices of agent Fali Ramadani in connection with a money laundering and tax evasion investigation this week. He represents Leroy Sane, Luka Jovic and many more international players https://t.co/psRHhNuanM

— Ed Aarons (@ed_aarons) February 23, 2020

No nije Ramadani jedini optužen. U cijelu priču uključeni su i još neki nogometni menadžeri iz istočne europe, nogometaši pa i poduzetnici. 

Menadžer već nekoliko godina ima kuću u Mallorci kao i ogromno bogatstvo, a španjolski mediji navode kako bi mu to sve uskoro moglo biti blokirano. 

On je inače vlasnik LIAN Sports agencije.

Najzvučnije kolege u menadžerskoj agenciji su Hrvati Tomislav Erceg i Marijan Buljat. Zastupa brojne hrvatske nogometaše poput Dominika Livakovića, Ante Rebića, Marka Roga, Josipa Brekala, Nikole Kalinića, Ante Ćorića, Stipe Perice.

Od ostalih zvijezda tu su Napolijev Kalidou Koulibaly, Miralem Pjanić iz Juventusa, Luka Jović iz Reala, Filip Kostić, Cengiz Ünder, Nikola Milenković, Marcos Alonso, Marko Grujić, Jerome Boateng, Haris Seferović, Adem Ljajić, Alfred Finnbogasson, Jevgen Konopljanka, Samir Handanović, Lazar Marković…  Kao i treneri Ivan Leko i Maurizio Sarri.

 


Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić – Poznati nogometni agent optužen za pranje novca… / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.