JOŠ nije poznato kad će se nastaviti HNL, a sve će ovisiti o razvoju situacije s pandemijom koronavirusa.

Ipak, u srijedu je Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio odluku o odigravanju svih natjecanja u skladu s odlukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu i preporukama UEFA-e, a to je da će se sva natjecanja završiti do 28. lipnja ove godine.

Radna tijela HNS-a i povjerenici natjecanja zadužuju se za izradu prijedloga novog rasporeda odigravanja utakmica u natjecateljskoj sezoni 2019/20. 

Za sva ostala pitanja koja se odnose na natjecanja primjenjivat će se odgovarajuće odluke FIFA-e i UEFA-e , poručili su iz HNS-a.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Temeljem članka 43. i članka 44. st. 6. Statuta i temeljem odluka Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu dana 18. ožujka 2020. godine, Izvršni odbor HNS-a donio je sljedeću odluku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Odigravanje svih natjecanja za koja je nadležan Hrvatski nogometni savez bit će u skladu s odlukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske i preporukama Uefe.

2. Natjecanja iz točke 1. ove Odluke završit će do 28. lipnja 2020. godine.

3. Radna tijela HNS-a i povjerenici natjecanja zadužuju se za izradu prijedloga novog rasporeda odigravanja utakmica u natjecateljskoj godini 2019/20.

4. Za sva ostala pitanja koja se odnose na natjecanja primjenjivat će se odgovarajuće odluke Fife i Uefe”, napisao je HNS.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Poznato kad će se završiti HNL / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.