U zaostaloj utakmici 8. kola skupine B regionalne SEHA lige rukometaši PPD Zagreba u subotu su na domaćem terenu protiv favoriziranog Veszprema izgubili sa 23-26 (13-13).  

Kod Zagreba najefikasniji su bili Ante Gadža i Marin Šipić sa po četiri gola, dok su mađarski Veszprem predvodili Crnogorac Vuko Borozan i Egipćanin Yahia Omar, koji su zabili po pet pogodaka.

Unatoč porazu rukometaši PPD Zagreba imaju priliku osvojiti drugo mjesto u skupini B i direktan plasman u četvrtfinale, ako u ponedjeljak, 16. prosinca, u zaostaloj utakmici 7. kola kod kuće dobiju bjeloruski Meškov Brest.

Dvije najbolje momčadi iz svake skupine idu direktno u četvrtfinale. Ostalih osam momčadi iz A i B skupine će razigravati (dvije utakmice) za preostala četiri mjesta u četvrtfinalu. Pobjednici četvrtfinalnih dvoboja (dvije utakmice) plasirat će se na Final Four (3. i 4. travnja 2020.) (bt)

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: HINA – PPD izgubio od Veszprema: Sada mora dobiti Meškov za četvrtfinale Seha lige / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.