U DANIMA, tjednima i mjesecima prije velike Appleove prezentacije ponovno smo svjedočili dobro poznatom igrokazu koji redovito uključuje curenje informacija da bi se u rujnu otkrilo da je najmanje 70 posto predviđanja točno.

Nakon toga slijedi i tradicionalno novinarsko pumpanje priče o novom iPhoneu kao nečem “revolucionarnom” iako se u stvarnosti radi tek o očekivanim hardverskim i softverskim poboljšanjima koja smo već vidjeli na nekim manje razvikanim uređajima,.

Ove godine Apple predstavlja tri uređaja, a svakako najzanimljiviji je novi iPhone X koji će, sasvim očekivano, biti bolji od prošlogodišnjeg, a ono što ga čini stvarno posebnim je to da će biti skuplji. Štoviše, bit će najskuplji.

Dakle, od svih nevjerojatnih revolucija i “revolucija” kojima su do sada ukrašavali svoj “plašt nevjerojatnosti”, Apple je učinio nešto uistinu “nevjerojatno” i svoju selekciju skupih i skupljih uređaja proširio dodavši, pripremite se na šok – najskuplji uređaj.

Stoga, ako ste oduvijek sanjali o tome da na pametni telefon potrošite više novca nego ste trošili, ovo je izvanredna prilika da ostvarite snove.

Sve smo tračeve i curenja pokrili, a jedino što nam preostaje jest vidjeti što će nam Tim Cook i ekipa predstaviti danas.

Sve je započelo bombastično i odmah na početku ispaljeno je da su Apple trgovine kao “gradski trgovi” što je u najmanju ruku smiješno, ali kompanija ima plan. Svoje će trgovine pretvoriti u mjesta na kojima se možete i družiti s ostalim ljubiteljima Appleovih uređaja.