PRAVA ISTINA: Otkriveno ŠTA su Miljana, Sloba i Luna pričali u produkciji – IZVAN Zadruge!

srbijadanas.com
Od kada je Miljana Kulić poslije diskvalifikacije napravila veliki transfer i iz "Parova" prešla u konkurentski rijaliti "Zadrugu", Luna Đogani i Sloba Radanović nemaju mira. Nišlijka se ustremila na prvi par šoua u Šimanovcima i stalno ih napada. Sinoć je ta netrpeljivost kulminirala i Miljana je napravila veliki skandal.

Toliko je dojadila Slobi i Luni da su oni spakovali sve stvari i riješili da napuste rijaliti. Sloba je, kako je to potom prepričao Milan Milošević, i bio na kratko van imanja. Novinar je ispričao kako je bio na razgovoru sa produkcijom ne bi li saznao ko je to Miljani pričao negatvno o Luni i njemu, zbog čega ih je Kulićka optužila da su joj ukrali voće, sok i cigarete. Nakon toga, on i mlada blogerka su se dogovorili da ipak ostanu u “Zadruzi”, a Nišlijka je nastavila da ih vrijeđa i optužuje za sve čega se dosjetila – od slučaja Kristine Kije Kockar, preko priča o Luninim roditeljima Anabeli Atijas i Gagiju Đoganiju, do uvreda na račun fizičkog izgleda i ponašanja.

Današnje popodne je obilježilo odsustvo ovog trojca iz Zadruge. Nije ih bilo nekoliko sati. Oni su se oko 16 časova vratili na imanje u Šimanovcima, a iako je Miljana pričala da je bila kod ljekara, a Luna i Sloba su ćutali o tome, otkriveno je da su ipak bili na dužem razgovoru u produkciji.

Tamo su im puštali snimke ne bi li pomirili zaraćene strane – i da razjasne ko je krao Nišlijki stvare. Takođe, čelnici produkcije su uspjeli da izvuku ruku pomirenja – Luna i Miljana su našle zajednički jezik. Kulićka je ispričala Jovani Tomić Matoroj da se pomirila sa mladom blogerkom, a potom je to bilo jasno i iz njihovog razgovora.

Miljani je pušten snimak u produkciji i ona je vidjela da joj Luna nije dirala njene lične stvari, a nakon ovog saznanja palo je izvinjenje.

– Izvini, Luna! Ja sam mislila da si ti ukrala dok nisam vidjela snimak. Janjuš mi se zakleo u dijete, u kćerku Krunu, da si mi ti ukrala. Moja majka i moj otac se nikad ne bi zakleli u mene, a naročito ne da tom prilikom lažu – rekla je Miljana, a zatim zagrlila Đoganijevu.

Luna je odmah prihvatila izvinjenje i ponudila ruku prijateljstva.

– Traži mi uvijek kad budeš htjela. Ja ću ti dati, i slatkiše i sve – poručila joj je Luna.

– Hvala ti, Lunice – vikala je Kulićeva.

Da li će njih dvije od sada postati prijateljice?

Kako je ovo neočekivano pomirenje izgledalo pogledajte u snimku.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...